Programın Özellikleri

Kariyer İmkanları

Endüstri Mühendisliği eğitimi sonucunda mezunlarımız; yüksek teknolojili imalat sanayinden, banka ve sigortacılık hizmetlerine ve turizmden sağlık sektörüne kadar çok sayıda alanda çalışma imkanı bulabilmektedir.

Ders İçerikleri

Çalışma Alanları

Ders Planı

Staj Dökümanları

Endüstri Mühendisliği staj esasları için Tıklayınız. Staj Bölüm Başkanlığı Onay yazısı için Tıklayınız. Staj Başvuru Formu için Tıklayınız.

Neden Endüstri Mühendisliği ?

Günümüzde ülkeler arası rekabet ortamı, işletmeleri sürekli baskı altında tutarak ürünlerini ve üretim süreçlerini iyileştirmeye, verimlilik düzeylerini yükseltmeye zorlamaktadır.

Akademik Takvim

Akademik Kadro

Doç. Dr. Erkan KÖSE [ekose@nny.edu.tr] Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Oğuzhan Ahmet ARIK [oaarik@nny.edu.tr] Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Orhan DENGİZ [odengiz@nny.edu.tr] Öğretim Üyesi Prof. Dr.

Dekanın Mesajı

Kalite Formları

Kalite Eğitim Değerlendirme Formu İçin Lütfen Tıklayınız. Kalite Toplantı Formu İçin Lütfen Tıklayınız. Kalite Eğitim Katılım Formu İçin Lütfen Tıklayınız.

Tarihçe

Nuh Naci Yazgan Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, 23 Haziran 2009 tarih ve 5913 sayılı Kuruluş Kanunu ile Rektörlüğe bağlı olarak kurulmuştur. Kuruluş Kanunu 7 Temmuz 2009 tarih 27281 sayılı Resmi Gazetede yayımlanmıştır.

Dekan

Adı Soyadı  : Prof. Dr. Ali KAYA Telefon        : 0352 324 00 00 / 3001 E-posta       : iibfdekanlik@nny.edu.

İşletme Bölüm Başkanı

Adı Soyadı   : Dr. Öğr. Üyesi Ceren AYDEMİR Telefon        : 0352 324 00 00 / 3255 E-posta        : cseyhan@nny.edu.tr            1988 Kayseri doğumludur.

İktisat Bölüm Başkanı

Adı Soyadı  : Prof. Dr. Emine KILAVUZ Telefon        : 0352 324 00 00 / 3150 E-posta       : ekilavuz@nny.edu.

SBKY Bölüm Başkanı

Adı Soyadı  : Ergin ULUSOY Telefon        : 0352 324 00 00 / 3353 E-posta       : eulusoy@nny.edu.

Fakülte Komisyonları

Mezuniyet Tetkik Komisyonu Muafiyet  Komisyonu Staj komisyonu İşletme Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Ceren AYDEMİR (Başkan) Doç. Dr. Burcu ORALHAN (Üye) Arş.

Fakülte Yönetim Kurulu

T.C. NUH NACİ YAZGAN ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU   Adı ve Soyadı Görevi Prof. Dr. Ali KAYA Dekan Prof. Dr.

Fakülte Sekreteri

Adı Soyadı  : Nur Ayşe BAYKAN Telefon        : 0352 324 00 00 / 3001 E-posta       : iibfdekanlik@nny.edu.

Sağlık Bilimleri Dergisi

Fakülte Hedefleri

Fakülte Hedefleri için lütfen tıklayınız.

Personel Formları

Erasmus Koordinatörleri

İktisat Bölümü Prof. Dr. Emine KILAVUZ   İşletme Bölümü Prof. Dr. Onur GÖZBAŞI   Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü Arş. Gör.

Anlaşmalı Ülkeler Giden-Gelen Öğrenci Bilgisi

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Bilgilendirme Sunumu

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Bilgilendirme Sunumu İçin Lütfen Tıklayınız.

2019-2020 Hedefler

Fakültemiz 2019-2020 Hedefleri İçin Lütfen Tıklayınız.

Fakülte Kurulu Üyeleri

T.C. NUH NACİ YAZGAN ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ  FAKÜLTE KURULU   Adı ve Soyadı Görevi Prof. Dr. Ali KAYA Dekan Prof. Dr.

Yukari